укр | рус
ФАЙЛОВИЙ СЕРВЕР
Логiн:
Пароль:
M U
АРХІВ НОВИН
< >
Професії » Кухар. Кондитер.
12.12.2017
Зустріч з волонтерами
11 грудня до Шевченківського професійного аграрного ліцею завітали представники громадської організації «ЕКОЛТАВА»
11.12.2017
День відкритих дверей в Київському університеті культури
08 грудня  хлопці та дівчата здійснили екскурсійну поїздку за рахунок університету до міста Києва.
11.12.2017
Заходи до проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»
04.12.2017
Звіт за виробничу практику
З 16.10.2017 по 28.11.2017 року учні 33 навчальної групи проходили виробничу практику 
Кухар. Кондитер.

    Вибір професії – це друге народження людини. Від того, наскільки вірно Ви оберете свій професійний шлях залежить Ваше майбутнє.
    Кухар – це не тільки найдавніша, але й вічна професія. Сучасний кухар – це професіонал, художник, дієтолог, психолог і навіть чарівник. Він володіє тонкими смаковими відчуттями та добре розвинутим почуттям міри і має бути швидким, спритним, зібраним, відчувати форму, лінію і колір.
    Кухар володіє прийомами спостереження, порівняння, вміє виділити правильні смакові поєднання продуктів, їх пропорції, відчуває і розуміє красу, створює її. Праця кухаря важка і кропітка, але дуже потрібна і цікава, бо зі звичайних продуктів, маючи фантазію та смак, кухар створює справжні шедеври кулінарної майстерності, дає можливість витончено зі смаком оформити страву.
    Отримавши диплом кваліфікованого робітника з професії «Кухар», випускники ліцею працюють в їдальнях, кафе, барах, ресторанах, кулінарних цехах.
    Кондитер – це професіонал, чарівник, людина творча й натхненна з вишуканим смаком, володар образної пам’яті, адже необхідно пам’ятати колір та форму продуктів, їх смаки.
    Після закінчення курсу навчання в ліцеї випускники будуть вміти готувати та оздоблювати торти масового попиту та на замовлення, різноманітні борошняні та кондитерські вироби: кекси, рулети, печиво, тістечка, виготовляти оздоблювальні напівфабрикати з шоколаду, маргарину, карамелі.
    Отримавши диплом кваліфікованого працівника з професії «Кондитер», випускники ліцею працюють у кондитерських цехах, пекарнях, кондитерських фабриках.
    Професійно-теоретичне навчання ліцеїсти проходять в кабінетах загально-технічного та фахового циклу, оснащених технічними засобами навчання, наочними посібниками, моделями, навчальними стендами з яскравими схематичними зображеннями та іншими навчальними засобами.
    Професійно-практичне навчання кухарів  та кондитерів відбувається у лабораторії, яка оснащена електроплитами, мікрохвильовими машинами, кухонними комбайнами,  холодильником та іншим обладнанням. Практичне закріплення вивченого відбувається на підприємствах громадського харчування селища та за його межами в період планового виробничого навчання та практики.










ПОШУК ПО САЙТУ

f3

f3

ped




Фанки Лайн 
© 2007 ""