укр | рус
ФАЙЛОВИЙ СЕРВЕР
Логiн:
Пароль:
M U
АРХІВ НОВИН
< >
Професії » Кухар. Кондитер.
20.02.2018
Свято Масляна
17 лютого учні та педагоги взяли участь в районному заході Масляна. 
20.02.2018
Спартакіада з волейболу
15 лютого 2018 року збірна ліцею з волейболу приймала участь у Спартакіаді ПТНЗ Харківської області.
19.02.2018
20 лютого-День Героїв Небесної Сотні
19 лютого в ліцеї відбулась тематична лінійка «Герої не вмирають»
16.02.2018
Засідання методичної комісії
15 лютого 2018 року відбулося засідання методичної комісії 
Кухар. Кондитер.

    Вибір професії – це друге народження людини. Від того, наскільки вірно Ви оберете свій професійний шлях залежить Ваше майбутнє.
    Кухар – це не тільки найдавніша, але й вічна професія. Сучасний кухар – це професіонал, художник, дієтолог, психолог і навіть чарівник. Він володіє тонкими смаковими відчуттями та добре розвинутим почуттям міри і має бути швидким, спритним, зібраним, відчувати форму, лінію і колір.
    Кухар володіє прийомами спостереження, порівняння, вміє виділити правильні смакові поєднання продуктів, їх пропорції, відчуває і розуміє красу, створює її. Праця кухаря важка і кропітка, але дуже потрібна і цікава, бо зі звичайних продуктів, маючи фантазію та смак, кухар створює справжні шедеври кулінарної майстерності, дає можливість витончено зі смаком оформити страву.
    Отримавши диплом кваліфікованого робітника з професії «Кухар», випускники ліцею працюють в їдальнях, кафе, барах, ресторанах, кулінарних цехах.
    Кондитер – це професіонал, чарівник, людина творча й натхненна з вишуканим смаком, володар образної пам’яті, адже необхідно пам’ятати колір та форму продуктів, їх смаки.
    Після закінчення курсу навчання в ліцеї випускники будуть вміти готувати та оздоблювати торти масового попиту та на замовлення, різноманітні борошняні та кондитерські вироби: кекси, рулети, печиво, тістечка, виготовляти оздоблювальні напівфабрикати з шоколаду, маргарину, карамелі.
    Отримавши диплом кваліфікованого працівника з професії «Кондитер», випускники ліцею працюють у кондитерських цехах, пекарнях, кондитерських фабриках.
    Професійно-теоретичне навчання ліцеїсти проходять в кабінетах загально-технічного та фахового циклу, оснащених технічними засобами навчання, наочними посібниками, моделями, навчальними стендами з яскравими схематичними зображеннями та іншими навчальними засобами.
    Професійно-практичне навчання кухарів  та кондитерів відбувається у лабораторії, яка оснащена електроплитами, мікрохвильовими машинами, кухонними комбайнами,  холодильником та іншим обладнанням. Практичне закріплення вивченого відбувається на підприємствах громадського харчування селища та за його межами в період планового виробничого навчання та практики.










ПОШУК ПО САЙТУ

f3

f3

ped



Популярні розділи 



Фанки Лайн 
© 2007 ""